Logos Municipals

Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5


Ca La Rat
Han crescut a l´olivera i s´enlairen cap el cel, ballen amb les branques i les fulles quan a caprici bufa el vent. Aviat sereu al pot, les

Nº de parada: 5

Telèfon/s: 934 532 721

Web:

eMail:

Xarxa Social:

Des de 1933 fins a dia d’avui ja són tres les generacions que venem olives. A Ca la Rat sabem el que venem, som un equip que estimem i coneixem allò que fem. Adobem i amanim al vostre gust, perquè pugueu gaudir del fruit mil.lenari de l’olivera. A la parada estem per servir-vos en tot el que necessiteu, trobareu a la Chelo que fa 25 anys que treballa amb nosaltres; el Jesús , el darrer fitxatge i jo mateixa, la Rat. Us hi esperem per oferir-vos una gran varietat de productes, de molta qualitat, per aquells esdeveniments i cel·lebracions que tingueu. Amb molta il·lusió volem que us hi sentiu com a casa. A Ca la Rat estem encantats de poder oferir als nostres estimats clients una gran varietat d´olives, mimant-les i cuidant-les tal i com cada producte ens demana. Per a nosaltres és molt important respectar el seu orígen, la seva qualitat, els processos de conservació i cuidar-ne l´ elaboració. I ens agradarà que quan les degusteu en pogueu gaudir. Tenim unes ´´banderilles´´ exquisites que prepara el nostre company Jesús amb molt d´amor, sempre acabades de fer. Si les tasteu segur que repetireu! També us podem servir d’una gama molt àmplia de productes de gran qualitat, de diferents varietats, textures i sabors únics: Olis d’oliva de diferents procedències , conserves de peix de Galícia i el Cantàbric, conserves vegetals de La Rioja i a més a més disposem d’una acurada sel·lecció d’altres productes excepcionals. Així com una gran varietat de productes de proximitat com salses de Tarragona i olis d’oliva arbequina. Per donar-vos un ampli servei tenim obert els dilluns al matí, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 8,00h.a 20,00h. I dissabtes de 8,00h. a 15,00 h., tenim un horari molt extens per poder satisfer les necessitats dels nostres clients. Ca la Rat us dóna les gràcies per confiar amb nosaltres durant tots aquests anys i també a aquells que us heu incorporat en aquesta nova etapa engrescadora en un mercat bonic, ampli i amb una extensa i impresionant oferta.

Mapa de Situació en el Mercat

Mapa
Taulell Superior
Taulell Inferior

Històric - Veure Missatges per DatesPulsar el Mes de l'Any que volgueu consultarFuncionament del Servei de Missatgeria


Si vols que també t'avisin al mòvil quan tinguis nous missatges, tindràs que instal·lar-te la nostra aplicació totalment gratuïta, i que podràs descarregar-la des dels següents enllaços:


Veure Més...


Per accedir al nostre servei de missatgeria insatantànea haureu de prémer sobre el banner "El Ninot Online" per activar-l'ho i seguidament os haureu de registrar com un nou usuari la primera vegada i després ja tan sol identificar-vos per les properes sessions.

Llavors s'obrirà un desplegable amb totes le botigues per sel·leccionar amb la que volgueu contectar. Podeu fer-ho amb més d'una a la vegada, però cadascuna només podrà veure els missatges dirigits a ella. Per tant el sistema és totalment privat.

Les senyals de color al costat de cada parada indiquen si està conectada (verd) o no (vermell) en aquest moment. Si no ho estigués, pots escriure-li igualment, doncs el missatge li arrivarà quan es conecti, tot hi que se l'avisarà inmediatament en el mòbil que algú ha contactat amb ella.

Per enviar un missatge una vegada oberta la nova finestra de xat del botiguer escollit, tans sol has d'escriure el que volguis en el camp inferior i premer la tecla "ENTER" del teu teclat. Tant els teus missatges com les respostes aparexeran automàticament en la mateixa finestra amb la data i hora en que s'hagin fet.

Totes les converses es guardaran en el sistema. Per tant, cada vegada que entris de nou t'apareixeran totes les que hagis tingut amb aquest botiguer, incloses les que t'hagi pugut fer mentre no estaves conectat.

Recordeu que mentre tingueu activat el xat i premeu en qualsevol altre enllaç, la sessió oberta es tancará i per recuperar-la tindreu que identificar-vos de nou, peró sense perdre mai les converses fetes.

A l'accedir al "Ninot Online" comporta l'acceptació el seu sistema de funcionament i magatzematge d'informació amb totes les garanties, limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD).

Comentar, Preguntar, Fer Comandes...

EL NINOT ONLINEbocadillo chatminimizar lista
Dades d'Accès
Usuari:
Contrasenya:


Encara no ets client?

Registra't aquí!
Registre
Usuari:
Contrasenya:

Repetir Contrasenya: