Logos Municipals

Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5


Peix i Marisc Isa i David
Peix de platja, marisc nacional e importacio, peix del nord

Nº de parada: 53

Telèfon/s: 934 530 312

Web:

eMail:

Xarxa Social:

Benvinguts a la nostre parada¡ Aqui sempre trobareu molta variaciò amb peix i marisc. durant la setmana peixets de las nostres llotjes, pelaias, mollets, llucets, mairas, verats,peix de roca, galeras. A més a més, tenim caldo natural de peix. I no pot faltar el peixos grans del nord: lluç, bruixas, rap, llobarros, besugs, orades, llenguados, escórpores, turbots i molts més.... En cuestió de marisc, tenim musclos , cloisses, escupinyes, navalles, ostra gallega, ostron francés, tallarina, cargols, vieiras, gamba salada, bous, llamantols, nécoras, bigaros i altres segons temporada. Sempre us asesorarem sobre la millor manera de cuinar-ho i els temps de ebulliciò . Cada setmana tenim un article estrella amb oferta, bona qualitat amb bon preu¡¡ Estarem molt gustosos de poder-vos servir i atendre les vostres comandes¡¡¡

Mapa de Situació en el Mercat

Mapa
Taulell Superior
[Ref: 11] 2016-04-19 18:41:07
Cada dia peix de platja arribat de les llotjes de Sant Carles de la Rápita i l´Atmella de Mar. Especialistas en gamba de Huelva, escamarlans gallegos, percebes, ostras, almejas, navallas, musclos, bous, centollos, nécoras, llamantols, ostra fina francesa. En temporada treballem la gamba de Palamós, gambeta blanca Arenys i altres peixos de costa. Us esperem¡¡
[Ref: 12] 2016-04-19 18:42:08
Gamba de Palamós
Taulell Inferior

Històric - Veure Missatges per Dates


Any 2016

• Abril  (4)


Pulsar el Mes de l'Any que volgueu consultarFuncionament del Servei de Missatgeria


Si vols que també t'avisin al mòvil quan tinguis nous missatges, tindràs que instal·lar-te la nostra aplicació totalment gratuïta, i que podràs descarregar-la des dels següents enllaços:


Veure Més...


Per accedir al nostre servei de missatgeria insatantànea haureu de prémer sobre el banner "El Ninot Online" per activar-l'ho i seguidament os haureu de registrar com un nou usuari la primera vegada i després ja tan sol identificar-vos per les properes sessions.

Llavors s'obrirà un desplegable amb totes le botigues per sel·leccionar amb la que volgueu contectar. Podeu fer-ho amb més d'una a la vegada, però cadascuna només podrà veure els missatges dirigits a ella. Per tant el sistema és totalment privat.

Les senyals de color al costat de cada parada indiquen si està conectada (verd) o no (vermell) en aquest moment. Si no ho estigués, pots escriure-li igualment, doncs el missatge li arrivarà quan es conecti, tot hi que se l'avisarà inmediatament en el mòbil que algú ha contactat amb ella.

Per enviar un missatge una vegada oberta la nova finestra de xat del botiguer escollit, tans sol has d'escriure el que volguis en el camp inferior i premer la tecla "ENTER" del teu teclat. Tant els teus missatges com les respostes aparexeran automàticament en la mateixa finestra amb la data i hora en que s'hagin fet.

Totes les converses es guardaran en el sistema. Per tant, cada vegada que entris de nou t'apareixeran totes les que hagis tingut amb aquest botiguer, incloses les que t'hagi pugut fer mentre no estaves conectat.

Recordeu que mentre tingueu activat el xat i premeu en qualsevol altre enllaç, la sessió oberta es tancará i per recuperar-la tindreu que identificar-vos de nou, peró sense perdre mai les converses fetes.

A l'accedir al "Ninot Online" comporta l'acceptació el seu sistema de funcionament i magatzematge d'informació amb totes les garanties, limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD).

Comentar, Preguntar, Fer Comandes...

EL NINOT ONLINEbocadillo chatminimizar lista
Dades d'Accès
Usuari:
Contrasenya:


Encara no ets client?

Registra't aquí!
Registre
Usuari:
Contrasenya:

Repetir Contrasenya: