Serveis

Un mercat actual al servei de les persones

El nou Mercat del Ninot, amb 48 parades d’alimentació a l’interior i 33 parades de producte no alimentari a l’exterior, compta amb avui amb nous serveis i infraestructures, com 105 places de pàrquing per als clients, servei a domicili, i un supermercat gestionat per Mercadona a la planta inferior.

 

L’equipament acull, també, un nou Punt Verd de barri, al qual s’accedeix a través del passatge existent entre els carrers Casanova i Villarroel, de nova urbanització.

 

Totes aquestes reformes han fet del Mercat del Ninot un recinte espaiós i agradable pel qual deambular sense presses i poder gaudir de la Barcelona més autèntica a través de les seves parades i els seus comerços, mentre s’assaboreixen productes d’alta qualitat en qualsevol de les seves barres de degustació.

 

Tot i els molts canvis, i per fer honor a la seva història i el seu nom, la porta principal del nou mercat està presidida per una reproducció de la talla de fusta que li dóna nom. L’original el podem trobar al Museu Marítim de Barcelona.

Punt d’informació

 

Aquest servei, situat a l’interior del mercat i disponible tots els matins, us podrà resoldre qualsevol dubte o incidènica.

Lockers

 

Guixetes climatitzades per compres online.

Compra online amb Esdemercado

 

Aprofita els serveis que ofereix el Mercat del Ninot per obtenir productes frescos i de qualitat sense sortir de casa o per rebre’ls amb rapidesa quan més ho necessitis.

Compra ara!

Repartiment a domicili

 

El mercat disposa d’un servei de repartiment que et porta la compra a casa teva. Informa’t al punt d’informació o al teléfon 93 453 03 60. De dimarts a divendres, de 9 a 14 h. i de 17 a 20 h. i dissabtes de 9 a 14 h.

Aparcament gratuït

 

2 hores d’aparcament gratuït amb tiquets de compra del dia bescambiables al mateix pàrquing. Horari de 8 a 22 h, dies laborables

Mercat adaptat

 

Les nostres instal·lacions estan totalment adaptades perquè no sigui un obstacle per a ningú accedir-hi.

Pagament amb targeta

 

Pagaments amb targeta a tots els establiments.

Zona WIFI

 

Segueix conectat amb la zona gratuïta de wifi que t’ofereix el mercat, i amb la màxima qualitat!

Zona cardioprotegida

 

El mercat disposa d’un desfibriladors a una zona habilitada com a estació de reanimació i primers auxilis.

Climatització

 

Instal·lacions climatitzades, amb control de temperatura i humitat.

Lavabos

Serveis per a homes i dones, adaptats per a persones discapacitades, en constant manteniment i neteja

Supermercat

 

El mercat disposa d’un supermercat a la planta inferior.

Новости Новости Беларусь Любовь и семья Общество Люди и события Красота и здоровье Дети Диета Кулинария Полезные советы Шоу-бизнес Огород Гороскопы Авто Интерьер Домашние животные Технологии Идеи для творчества на каждый день