COR VIVALDI dins del Programa de la Festa Major del Barri

Dilluns 4 d’octubre de 2021 Espai interior del Mercat del Ninot Inici concert 19.30 h.

Què és el Cor Vivaldi?

-El Cor Vivaldi és el cor de més alt nivell de l ́Escola IPSI de Barcelona, reconeguda com una escola que dona un paper molt important a la formació musical dels seus alumnes.
-Les seves integrants són totes alumnes de la mateixa escola, assagen diàriament i segueixen classes de tècnica vocal individual per tal d’assolir el màxim nivell a les seves actuacions i enregistraments.

-Actualment l’integren vint-i-quatre cantaires d’entre nou i setze anys. -Guanyador de molts premis internacionals i nacionals, ha enregistrat un gran nombre de discs i ha actuat en directe i en diferit per a la ràdio i la televisió. Ha participat a tota classe de festivals i actuat en importants sales de concerts, entre les quals: Wiener Konzert Haus, Victoria Hall de Ginebra, Auditorio Nacional de Madrid, Palau de la Música, Gran Teatre del Liceu, entre molts d’altres.
-La pandèmia de Covid 19 va aturar la seva activitat artística i tot just ara, reinicia, amb moltes ganes, la seva activitat concertística.
-El director i fundador del Cor és Òscar Boada, assistit, des de ja fa temps, per la professora Pilar Paredes.

 Новости Новости Беларусь Любовь и семья Общество Люди и события Красота и здоровье Дети Диета Кулинария Полезные советы Шоу-бизнес Огород Гороскопы Авто Интерьер Домашние животные Технологии Идеи для творчества на каждый день