Política de privadesa

Dades sol·licitades i objectius de la recollida de dades:

En cas d’emplenar algun dels nostres formularis serà necessari facilitar determinades dades personals, les quals s’incorporaran als fitxers titularitat de ASSOCIACIÓ ADMINISTRATIVA DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DEL NINOT per a la finalitat per la qual es sol·liciten. Concretament:

• Formulari de contacte: utilitzarem les seves dades per donar resposta a la seva consulta o petició d’informació.
• Enviaments de comentaris a les receptes: la finalitat del formulari es publicar el seu comentari sobre la recepta concreta. Només es publicarà el nom de usuari, hora i data de publicació i el seu comentari. No es publicarà la seva direcció de correu electrónic.

 

L’ASSOCIACIÓ ADMINISTRATIVA DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DEL NINOT es compromet a complir amb el deure secret establert en la normativa de protecció de dades respecte de les dades recollides.

 

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

El titular de les dades podrà exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició respecte a quantes dades seves constin emmagatzemats als fitxers de l’ ASSOCIACIÓ ADMINISTRATIVA DE CONCESSIONARIS DEL MERCAT DEL NINOT.

 

Aquests drets poden ser exercits:

• Per correu electrònic, escrivint a info@mercatdelninot.com especificant en l’assumpte “Referència LOPD”
• Per correu ordinari, escrivint a MERCAT DEL NINOT, MALLORCA, 133-157 08036 BARCELONA

 

El titular de les dades haurà d’adjuntar a la sol·licitud la fotocòpia del seu DNI.

 

Veracitat i actualització de les dades

L’usuari ha d’emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L’usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; MERCAT DEL NINOT entendrà que les dades han estat facilitades pel els seus titulars. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l’emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

 

L’usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

 

Seguretat de la informació

MERCAT DEL NINOT ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L’usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

 

Menors d’edat

MERCAT DEL NINOT prohibeix l’ús dels seus serveis web als usuaris menors de catorze anys, excepte consentiment exprés dels seus pares o tutors.

 

En cap cas el menor podrà facilitar dades a MERCAT DEL NINOT que permetin obtenir informació sobre els membres del grup familiar, o sobre les característiques del mateix, tal i com dades relatives a l’activitat professional dels progenitors, informació econòmica, dades sociològiques o qualsevol altre, sense el consentiment del titular de tals dades.

 

Analítiques Web

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l’adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s’associa als usuaris i s’utilitza amb la finalitat exclusiva d’obtenir dades estadístiques sobre l’ús de la web de l’empresa.

 

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple:

 

• Analítiques web de tercers
• Mapes de tercers
• Vídeos de tercers
• Compartició a xarxes socials
• Botons “favorit” “m’agrada” “+1” i similars

 

Una funció o complement d’un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l’usuari i els dominis d’Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

 

Així la majoria de complements de tercers recopilen què pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

 

Utilització de la funció Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l’activitat de l’usuari així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l’ús d’aquesta web, conforme a la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=ca

 

En utilitzar aquesta web l’usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

 

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) com per exemple vídeos de Youtube, mapes i botons “+1”. Per aquesta raó en utilitzar la web el navegador de l’usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d’Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l’usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l’usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l’activitat de l’usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/

 

En utilitzar aquesta web l’usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.