Cuinem al Ninot

L'aula gastronòmica del mercat

Al Mercat del Ninot ens agrada fomentar la cuina de mercat, de qualitat i feta amb els millors productes frescs. Per això vam crear una aula gastronòmica on fem tallers de cuina per a tots els gustos, xerrades i altres esdeveniments tant per a adults i adultes com per a nens i nenes.

Apunteu-vos al taller que més us agradi mitjançant el sistema de reserves d’aquesta web o presencialment al punt d’informació del Mercat.

Com inscriure's

Si voleu assitir a qualsevol dels nostres tallers, podeu fer el pagament per la web. Tan sols cal omplir aquest formulari amb les dades sol·licitades i fer el pagament via web amb la vostra targeta de crèdit.

 

També us podeu inscriure presencialment al Punt d’Informació del mercat, de 9:00 a 14:00 h.

 

Els tallers es faran des de un mínim de 3 persones. En cas de que no es fes per falta de gent apuntada, es retornaran els diners o bé es bescanviaran per un altre taller.

Condicions de reserva

Per assistir als tallers, cal fer efectiva la reserva procedint al pagament. No hi haurà reserva sense el corresponent pagament. Les inscripcions es tancarán a les 14h del mateix dia en que es fa el taller de cuina. Aquest procediment ens facilita la planificació a l’hora de fer la compra d’ingredients per al taller. Moltes gràcies per la comprensió!

Política de Devolucions

En cas d’anul·lació del taller per qualsevol circumstància, automàticament es procedirà a la devolució de l’import mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat.

 

Així mateix el client té el dret de sol·licitar l’anul·lació de la inscripció i la corresponent devolució de l’import pagat sempre que aquesta renúncia sigui abans de les 14 hores del mateix dia que es realitza el taller.

30 de març de 2023 - 19:0040,00 12 Places disponibles

Taller menú de primavera

Cuinar és tot un plaer i més quan ho fem amb producte de temporada. La primavera és una època molt rica en...
Veure detalls
3 d'abril de 2023 - 9:00140,00 6 Places disponibles

Casal de cuina Setmana Santa del 3 al 6 d’abril 2023

PER A NENS I NENES DE 7 A 14 ANYS El Casal ideal per aquells nens i nenes amb ganes d’aprendre a cuinar...
Veure detalls
6 d'abril de 2023 - 19:0040,00 9 Places disponibles

Taller d’arrossos per convertir-te en un expert

Cada vegada som més els que busquem aprendre a fer l’arròs perfecte per gaudir el cap de setmana amb amics o família!...
Veure detalls
Новости Новости Беларусь Любовь и семья Общество Люди и события Красота и здоровье Дети Диета Кулинария Полезные советы Шоу-бизнес Огород Гороскопы Авто Интерьер Домашние животные Технологии Идеи для творчества на каждый день