Cuinem al Ninot

L'aula gastronòmica del mercat

Tallers presencials i on-line!

A “Cuinem al Ninot” sempre seguim exhaustivament els protocols d’higiene i neteja APPC (anàlisis de perill i punts de control crítics) propis del nostre sector. En el context actual (covid-19) hem implantat la normativa actual marcada pel ministeri de Sanitat aplicant el PROTOCOL ESPECIAL COVID-19 DE PREVENCIÓ I SEGURETAT.

Al Mercat del Ninot ens agrada fomentar la cuina de mercat, de qualitat i feta amb els millors productes frescs. Per això vam crear una aula gastronòmica on fem tallers de cuina per a tots els gustos, xerrades i altres esdeveniments tant per a adults i adultes com per a nens i nenes, a càrrec de la xef Anna de Pablo.

Apunteu-vos al taller que més us agradi mitjançant el sistema de reserves d’aquesta web o presencialment al punt d’informació del Mercat.

També ens pots seguir a l’Instagram @cuinemalninot o @mercatdelninot per estar al cas de totes les novetats.

Mesures COVID-19 a Cuinem al Ninot

Noves mesures generals de praxis, seguretat i higiene

A “Cuinem al Ninot” sempre seguim exhaustivament els protocols d’higiene i neteja APPC (anàlisis de perill i punts de control crítics) propis del nostre sector. En el context actual (covid-19) hem implantat la normativa actual marcada pel ministeri de Sanitat aplicant el PROTOCOL ESPECIAL COVID- 19 DE PREVENCIÓ I SEGURETAT.

Condicions generals:

 • Aforament reduït i reorganització de les distàncies (s’aniran adaptant segons les diferents fases)
 • Tant per accedir com per a romandre a l’espai els assistents han de dur la mascareta posada adequadament.
 • Evitar tocar-se la cara o la mascareta. En cas de fer-ho caldrà canviar els guants o rentar-se les mans.
 • Els cursos de cuina seran participatius sempre que sigui viable sent les condicions adequades.
 • Cuinem al Ninot es reserva el Dret d’ A dmissió si per algun motiu algun/a assistent no adopta les mesures necessàries i obligatòries; perdent-en aquest cas- la opció a realizar o recuperar la classe.

*L’usuari/a a l’arribar omplirà un formulari d’auto- responsabilitat.

 

A l’arribada serà necessari:

 • Prendre la temperatura amb termòmetre digital (no es podrà accedir a la classe si s’està per sobre dels 37oC)
 • Neteja de mans amb gel hidoalcohòlic
 • Es facilitarà als assistents guants d’un sol ús i davantals nets i desinfectats.

 

La pràctica al cuinar:

La COVID-19 no és una malaltia de transmissió alimentaria, però hem de contemplar una remota possibilitat de contaminació creuada, per tant:

 • La xef haurà netejat i desinfectat les verdures, fruites, hortalisses amb desinfectant alimentari homologat i tindrà preparada la mise en place.
 • Tota aquella persona que toqui/manipuli el menjar s’anirà rentant les mans amb aigua i sabó regularment.
 • Puntualment i per responsabilitat, en la situació covid- 19, no és possible fer la degustació dins l’aula, pel que aconsellem la opció take away. Oferim als assistents tuppers d’un sol ús. Cuinem al Ninot no disposa de permisos de producció, és per això, que un cop el menjar està fora de l’aula, no es fa responsable de cap intolerància o intoxicació.

 

 

Neteja i desinfecció:

 • Treballadors i treballadores disposaran de EPI.
 • Desinfecció de productes.
 • Intensificació de les tasques de neteja i desinfecció diaries.
 • Ventilació i desinfecció de l’aula abans i després de cada taller, amb desinfectants hidroalcohòlics homologats.
 • Intensificació de la neteja i desinfecció d’elements susceptibles a ser tocats o utilizats amb frequència. Material de cuina i menatge (cristalleria, vaixella…) desinfectats segons el protocol de temperatures de rentat.

Com inscriure's

Si voleu assitir a qualsevol dels nostres tallers, podeu fer el pagament per la web. Tan sols cal omplir aquest formulari amb les dades sol·licitades i fer el pagament via web amb la vostra targeta de crèdit.

 

També us podeu inscriure presencialment al Punt d’Informació del mercat, de 9:00 a 14:00 h.

 

Els tallers es faran des de un mínim de 3 persones. En cas de que no es fes per falta de gent apuntada, es retornaran els diners o bé es bescanviaran per un altre taller.

Condicions de reserva

Per assistir als tallers, cal fer efectiva la reserva procedint al pagament. No hi haurà reserva sense el corresponent pagament. Les inscripcions es tancarán a les 14h del mateix dia en que es fa el taller de cuina. Aquest procediment ens facilita la planificació a l’hora de fer la compra d’ingredients per al taller. Moltes gràcies per la comprensió!

Política de Devolucions

En cas d’anul·lació del taller per qualsevol circumstància, automàticament es procedirà a la devolució de l’import mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat.

 

Així mateix el client té el dret de sol·licitar l’anul·lació de la inscripció i la corresponent devolució de l’import pagat sempre que aquesta renúncia sigui abans de les 14 hores del mateix dia que es realitza el taller.

Regala Cuina de Mercat presencial

Quin millor regal que un taller de cuina?! Val per a qualsevol dels tallers presencials a l’aula gastronòmica del Mercat del Ninot!

35 €

No Events Found

Новости Новости Беларусь Любовь и семья Общество Люди и события Красота и здоровье Дети Диета Кулинария Полезные советы Шоу-бизнес Огород Гороскопы Авто Интерьер Домашние животные Технологии Идеи для творчества на каждый день