Cuinem al Ninot

L'aula gastronòmica del mercat

Al Mercat del Ninot ens agrada fomentar la cuina de mercat, de qualitat i feta amb els millors productes frescos. Per això vam crear una aula gastronòmica on fem tallers de cuina, xerrades i altres esdeveniments per a adults i també per a nens.

Cada mes la nostra xef Anna de Pablo imparteix entre 8 i 10 tallers de diferents temàtiques on cuinarem 3 plats i, al final de la classe, els degustarem plegats.

Apunteu-vos a través del sistema de reserves d’aquesta web o presencialment al punt d’informació del mercat.

Com inscriure's

Si voleu assitir a qualsevol dels nostres tallers, podeu fer el pagament per la web. Tan sols cal omplir aquest formulari amb les dades sol·licitades i fer el pagament via web amb la vostra targeta de crèdit.

 

També us podeu inscriure presencialment al Punt d’Informació del mercat, de 9:00 a 14:00 h.

 

Els tallers es faran des de un mínim de 3 persones. En cas de que no es fes per falta de gent apuntada, es retornaran els diners o bé es bescanviaran per un altre taller.

Condicions de reserva

Per assistir als tallers, cal fer efectiva la reserva procedint al pagament. No hi haurà reserva sense el corresponent pagament. Les inscripcions es tancarán a les 14h del mateix dia en que es fa el taller de cuina. Aquest procediment ens facilita la planificació a l’hora de fer la compra d’ingredients per al taller. Moltes gràcies per la comprensió!

Política de Devolucions

En cas d’anul·lació del taller per qualsevol circumstància, automàticament es procedirà a la devolució de l’import mitjançant el mateix sistema de pagament utilitzat.

 

Així mateix el client té el dret de sol·licitar l’anul·lació de la inscripció i la corresponent devolució de l’import pagat sempre que aquesta renúncia sigui abans de les 14 hores del mateix dia que es realitza el taller.

Regala Cuina de Mercat!

Quin millor regal que un taller de cuina?! Val per a qualsevol dels tallers de l’aula gastronòmica del Mercat del Ninot!

30 €

Degut a la excepcionalitat de la situació actual estem fent els tallers online: Si tu no pots venir a la cuina, la cuina ve a tu!
T’hi animes?!

28 de Maig de 2020 - 11:0012,00 14 Places disponibles

ON-LINE 12€ Quins ous! (matí)

D’ous n’hi ha de molts tipus; d’estruç, d’emú, de guatlla, de gallina… És un ingredient molt agraït i versàtil, econòmic i durader...
Veure detalls
29 de Maig de 2020 - 18:0012,00 14 Places disponibles

ON-LINE 12€ Cuina vegana i saborosa (tarda)

Qui diu que la cuina vegana és sosa? Qui diu que la cuina vegana és només per a vegans i veganes? En...
Veure detalls
6 de Juny de 2020 - 11:0012,00 14 Places disponibles

ON-LINE 12€ Variat de burgers (matí)

Qui diu que les hamburgueses només són per a carnívors? Qui diu que només poden anar acompanyades de patates fregides?! Muntarem un...
Veure detalls
10 de Juny de 2020 - 18:0012,00 13 Places disponibles

ON-LINE 12€ Sopes estiuenques (tarda)

A l’estiu venen molt de gust les cremes i sopes fresques. Per sortir del gaspatxo i la vichyssoise i augmentar el ventall...
Veure detalls
12 de Juny de 2020 - 11:0012,00 14 Places disponibles

ON-LINE 12€ Plats amb sardina (matí)

Un altre “menjar de pobres”. Com canvien les coses, eh? Quina delícia, per favor! i en plena època!!!!! Farem: -Escabetx de sardines,...
Veure detalls
18 de Juny de 2020 - 11:0012,00 14 Places disponibles

ON-LINE 12€ 3 dels clàssics! (matí)

La nostra cuina, la de sempre, la que no hem d’oblidar! Aquesta vegada farem tres clàssics d’estiu! – Pastís d’estiu – Coca...
Veure detalls
20 de Juny de 2020 - 11:0012,00 14 Places disponibles

ON-LINE 12€ Dúo de fideus! (matí)

Hi ha infinitat de varietats de fideus i de plats amb aquests com a protagonistes! En farem un parell que ens vindran...
Veure detalls