El mercat del Ninot s’acosta a casa teva amb el servei: “Es de mercado”

Aprofita els serveis que ofereix el Mercat del Ninot per obtenir productes frescos i de qualitat sense sortir de casa o per rebre-los amb rapidesa quan més ho necessitis. Per a més informació, pots visitar el següent enllaç: Més informació.

  1. Enllaç amb Ninot: A través de la plataforma en línia “esdemercado.com”, pots accedir al catàleg de més de 50 comerços i productors del Mercat del Ninot. Aquest enllaç et permet explorar i comprar productes de forma còmoda des de casa. Pots visitar el següent enllaç per a més informació: Enllaç amb Ninot.
  2. Telèfon de consultes: Si tens alguna pregunta o dubte, pots trucar al número de telèfon de consultes del Mercat del Ninot: 607 15 21 05. El personal estarà encantat d’ajudar-te amb les teves consultes.
  3. Correu electrònic: També pots enviar un correu electrònic a info@esdemercado.com per a obtenir més informació sobre els serveis o realitzar consultes.
  4. Entrega 24h: Si realitzes una comanda a través de la plataforma en línia, pots gaudir de l’opció d’entrega en un termini de 24 hores. Aquest servei ràpid i eficient et permet rebre els teus productes de manera oportuna.
  5. Més de 50 comerços i productors: El Mercat del Ninot té una àmplia varietat de comerços i productors que ofereixen una gran selecció de productes frescos i de qualitat. Pots trobar tot el que necessites en un sol lloc, des de fruites i verdures fins a carn, peix, formatges, vins i molts altres productes.
  6. Horari: El mercat està obert de dimarts a dissabte. Aquesta disponibilitat ampliada et permet visitar el Mercat del Ninot en els dies de la setmana que et siguin més còmodes.
  7. Entrega Flash 2h: Si necessites rebre la teva comanda amb urgència, tens l’opció d’escollir l’entrega Flash de 2 hores. Aquest servei és vàlid de dilluns a divendres de 10h a 20h i dissabte de 10h a 14h. L’enviament té un cost de 2,99€ i requereix una comanda mínima de 30€. Aquest servei és vàlid per a adreces a Barcelona i Esplugues.
  8. Àrea de lliurament: Els serveis d’entrega del Mercat del Ninot estan disponibles a Barcelona i l’àrea metropolitana. Això significa que pots gaudir de la comoditat de rebre els teus productes a casa teva si resides en aquesta àrea.